Boško Obradović: Ko je od mene bolji kadidat za predsednika?
bosko obradovic, dveri, predsednicki izbori

Boško Obradović: Ko je od mene bolji kadidat za predsednika?
montekristo 0507


Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je da za taj pokret pasvini bojkot nije opcija i da se ne smeju ponoviti "nedemokratski" izbori i prepustiti "režimu još četiri godine apsolutne vlasti".

"To znači da opozicija stoji pred izborom, ili da izađe na ulicu i izbori se za slobodu, pravdu i demokratiju ili da izađe na izbore bez obzira na uslove. Veće su nam šanse ako jedno ili drugo uradimo zajedno, ali su Dveri spremne da nastave i same", kazao je Obradović za list Blic.

Na pitanje da li sebe može da zamisli kao predsedničkog kandidata, Obradović je pitao novinara da mu navede ko je bolji kandidat od njega među liderima opozicije."Znam da je to kolegama teško da priznaju, ali Dveri su jedino novo lice na političkoj sceni, bez repova prošlosti i zaslužili smo da dobijemo podršku", rekao je on.

Obradović je naveo da boljih predsedničkih kandidata od njega ima među vanstranačkim ličnostima, ali da je pitanje ko od njih sme da "izađe na crtu jednom nedemokratskom i kriminalnom režimu i preuzme rizik koji opozicija nosi godinama".

Na pitanje šta je po njegovom mišljenju rešenje za pitanje Kosova, Obradović je odgovorio da Srbija ne treba da prizna lažnu državu i da je potrebno poštovati Ustav Srbije i rezoluciju 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble