Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Boško Obradović na završnom skupu u Pančevu pozvao na bojkot izbora 21. juna - | K-013 Portal

Boško Obradović na završnom skupu u Pančevu pozvao na bojkot izbora 21. juna

Boško Obradović, Dveri, Pančevo, politika, najnovije vesti, izbori 2020

Lider Dveri Boško Obradović posetio je danas Pančevo i na završnom skupu pozvao građane na bojkot izbora na svim nivoima.

- Ono što je sigurno, učestvovanjem na izborima samo priznajemo da je jedna nenormalna demokratska situacija ustvari jedna normalna demokratska situacija. Time produžavamo agoniju i trajanje ovog režima. Bojkotom, u to sam duboko uveren, skraćujemo trajanje ovog nedemokratskog režima. Sada je sve na nama, koliko smo mi spremni da se suprotstavimo, da protestujemo, ukoliko budemo spremni na građansku neposlušnost, toliko ćemo brže doći do pravih izbora. Ono što je stav ujedinjene srpske opozicije u bojkotu je da ne priznajemo rezultate ovih izbora, nećemo priznati ni buduću skupštinu ni Vladu proisteklu na ovim lažnim izborima. Vlast neće imati legitimitet, u skupštini će biti samo vlast i lažna opozicija. To je jedno neizdrživno političko stanje. Potpuno sam uveren da će naredni izbori, na svim nivoima, biti mnogo brže nego što bio ko u ovom trenutku očekuje, rekao je Obradović.

Nakon obraćanja medijima Obradović je u društvu stranačkih kolega prošetao centrom Pančeva, razgovarao sa Pančevcima i delio, kako kaže, "jedinu opozicionu pravu novinu" i promotivni materijal "Zašto bojkot". 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.