Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website CARAN: Obnovimo staru zgradu Vajfertove pivare, pločnici nisu prioritet - | K-013 Portal

CARAN: Obnovimo staru zgradu Vajfertove pivare, pločnici nisu prioritet

aleksandar caran, narodna stranka pancevo, vajfertova pivara

Aleksandar Caran, član Gradskog odbora Narodne stranke Pančevo skrenuo je danas pažnju na izgled stare Vajfertove pivare, koja je nakon 300 godina  od osnivanja kao kulturno-istorijsko blago naše zemlje, ostavljena na milost i nemilost zubu vremena.

Prema njegovim rečima, gradska vlast se ponaša kao da toga nije svesna:

"S druge strane, naš grad je mesecima raskopan. Vrše se manje-više estetske korekcije, okreću pločnici sve sa ciljem da se skupe jeftini politički poeni. I to traje li traje, probijaju se rokovi, ne bi li se stekao utisak da smo sve vreme u procesu izgradnje” rekao je Aleksandar Caran ispred Narodne stranke Pančevo i dodao:

“Ajde ipak malo da osluškujemo okolinu, stavimo političke interese sa strane i shvatimo da zgrada stare Vajfertove pivare treba da bude na ponos ne samo Pančeva već cele Srbije i da korak po korak od ovog zdanja načinimo mesto koje ćemo ostaviti svojim pokolenjima u amanet. A što se novogodišnje rasvete tiče, sada više ni ne morate da je sklanjate, tu je doček.”



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.