Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dačić: Nastavak međustranačkog dijaloga u martu - | K-013 Portal

Dačić: Nastavak međustranačkog dijaloga u martu

ivica dacic, sps, socijalisticka partija srbije, nastavak medjustranackog dijaloga

Predsednik Skupštine Sbije Ivica Dačić saopštio je da je jutros razgovarao sa predsednikom spoljnopolitičkog odbora Evropskog parlamenta Dejvidom Mekalisterom i da je načelno dogovoredno da se medjustranački dijalog nastavi u martu i da u narednih desetak dana treba da se odrede "tehnički" detalji, forma i teme.

"Ja sam predložio 1. mart kao početak dijaloga, ne znam da li će odgovarati svima", rekao je Dačić na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

On je rekao da će se u dijalog ponovo uključiti, kao predstavnici Evropskog parlamenta, Knut Flekenštajn i Eduard Kukan, koji su ga i započeli u vreme prethodnog saziva skupštine, i da će oni tada biti u Beogradu i "raditi na terenu".

"Tanja Fojon i Vladimir Bilčik će ostati deo dijaloga jer se nalaze na funkcijama koje su takodje povezane sa Srbijom", rekao je Dačić, navodeći da će oni učestovovati "na daljinu" u dijalogu, zbog pandemije.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS