Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dačić: Postoji „pravi rat“ u opoziciji - | K-013 Portal

Dačić: Postoji „pravi rat“ u opoziciji

ivica dacic, rat u opoziciji, sps, socijalisticka partija srbije

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da postoji „pravi rat“ u opoziciji, a da je dobio već dve-tri platforme za dijalog od tih opozicionih stranaka.

Njihovi zahtevi su nerealni, ali dijalog će se voditi rekao je on, i dodao da je sada dijalog u fazi iščekivanja sastanka opozicije sa četiri evropska posrednika.

Prema oceni Dačića, otkrivanje računa Dragana Đilasa na Mauricijusu i u Švajcarskoj je moralni poraz „šefova te bojkot opozicije“ i potpuna autodestrukcija i antipropaganda za političke organizacije koje vode ti ljudi.

Ističući da je sada na državnim organima da utvrde kako je stečen taj novac, on je ukazao da je to i pitanje političke odgovornosti prema glasačima, jer „ti ljudi ne mogu doneti benefite organizacijama koje vode“.

Dačić je Đilasova objašnjenja nazvao licemerjem, naglašavajući da ne zna kako će sad da sve to demantuje, kad su se pojavili dokazi.

Treba da se vidi način sticanja tih para. Šta bi bilo da sam ja za svog mandata zaradio ne sto, nego milion evra, zapitao je Dačić.

(FoNet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.