Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dačić: Tanja Fajon nije objektivna, ona navija za opoziciju u kojoj je Dragan Đilas - | K-013 Portal

Dačić: Tanja Fajon nije objektivna, ona navija za opoziciju u kojoj je Dragan Đilas

tanja fajon, ivica dacic, dragan djilas

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je jutros da je predsednica Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i EU, Tanja Fajon sama sebe diskreditovala za učestvovanje u medjustranačkom dijalogu vlasti i opozicije u Srbiji.

Dačić je gostujući na televiziji Hepi ocenio da evroposlanica Fajon "navija za deo opozicije" u Srbiji u kom je predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas. "Oni treba da potpomognu taj dijalog, a ne da se stavljaju na nečiju stranu. Izgubili su neku vrstu objektivnosti", rekao je Dačić.

Prema njegovim rečima, EU medjustranački dijalog treba da bude potpomogne i upitao "kako neko može da smatra da je Fajon objektivna".

Dačić je ponovio da je dogovorio za iduću nedelju telefonski razgovor sa predstavnikom EU Dejvidom Mekalisterom. Fajon je izjavila da joj je Mekalister preneo da je zvanični Beograd tražio njeno izuzeće u dijalogu evropskih i srpskih parlamentaraca i ocenila da je to neprihvatljivo za Brisel, jer Evropska unija ima jasna interna pravila o predstavljanju.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.