Demokratska omladina: Vlast zanemaruje mlade i kupuje glasove penzionera
demokratska omladina, kupovina glasova

Demokratska omladina: Vlast zanemaruje mlade i kupuje glasove penzionera
montekristo 0507


Demokratska omladina Beograda ocenila je kao "pokušaj kupovine glasova penzionera" i zanemarivanje mladih kampanju vlasti usmerenu isključivo na penzionere kojima je obećana isplata po 20.000 dinara, i dodala da je nezainteresovanost gradske uprave Beograda za probleme mladih dodatni motiv mladima da napuste Srbiju.

U saopštenju se navodi da za osam meseci nijedan poziv za zapošljavanje mladih nije išao preko Kancelarije za mlade, iako je "upravo nezaposlenost najveći problem mladih", dok se u isto vreme vlast trudi da "kupi" glasove penzionera.

Kako je navedeno za Кancelariju za mlade u Beogradu ove godine je opredeljeno blizu 55 miliona dinara, dok je u isto vreme bilo samo dva poziva sa volontiranje na dvema manifestacijama i jedan poziv za praksu mladih sa invaliditetom.

"Znaju (zamenik gradonačelnika Gorana) Vesić i (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić da mladi žele promene i zato svoju kampanju isključivo usmeravaju na penzionere, kojima je obećano po 20.000 dinara, bez ikakvih kriterijuma", navodi se u saopštenju.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble