Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đilas čestitao građanima: Vučić priznao da je bojkot uspeo - | K-013 Portal

Đilas čestitao građanima: Vučić priznao da je bojkot uspeo

dragan djilas, đilas, ssp, stranka slobode i pravde

„Vučić je najavom vanrednih izbora odnosno skraćenjem mandata Vlade na jednu trećinu priznao da je bojkot uspeo. To je bio prvi korak u našem planu za smenu ovog režima. Čestitam građanima na tom uspehu“ – izjavio je danas lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

„Mi nastavljamo sa našim planom, sa svim našim partnerima definisaćemo jasne zahteve za fer i poštene izbore i sa njima ćemo izaći u javnost kada završimo dogovore sa svim protivnicima Vučićevog režima. Ti zahtevi će biti osnov za pregovore pod pokroviteljstvom EU koji će obezbediti slobodan RTS i glasanje bez ucena i pritisaka“ – rekao je Đilas.

On dodaje da se u isto vreme radi na kontroli, gde će se sačuvati svaki glas na „slobodnim izborima“.

„Šta god da Vučić kaže on ne može više da sakrije da se Srbija nalazi u političkoj krizi, da je zdravlje naroda ugroženo i da se nalazimo pred ekonomskim kolapsom. Samo svi zajedno udruženi u borbi protiv ludila koje nam prodaju za normalan život možemo državu koju je ovaj režim oteo vratiti narodu. I mi ćemo to uraditi“ – poručio je Đilas.

(Danas)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.