Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đilas: Novi Sad simbol kriminala i korupcije, vlast SNS će trajati još pet meseci - | K-013 Portal

Đilas: Novi Sad simbol kriminala i korupcije, vlast SNS će trajati još pet meseci

dragan djilas, ssp, stranka slobode i pravde, novi sad

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas izjavio je danas da se Novi Sad u poslednjih deset godina pretvorio u „simbol najvećeg kriminala i korupcije“, ne samo u Vojvodini, već u čitavoj Srbiji.

„(Slobodan Milutinović) Snajper, (Goran Kovačević) Goranac i (Slobodan Milić) Bocara su ljudi koji su pre deset godina hapšeni i osudjivani na zatvorske kazne za najteža krivična dela, a danas se slikaju sa gradonačelnikom Novog Sada (Milošem Vučevićem)“, kazao je Djilas na konferenciji za novinare u Novom Sadu.

Djilas je naglasio da se SSP bori protiv kriminala i korupcije i načina na koji se upravlja Srbijom, a ne protiv „jedne stranke“.

On je poručio okupljenim Novosadjanima da garantuje da će vlast Srpske napredne stranke (SNS) u tom gradu trajati još pet meseci.

„Ovo je grad u kojem su opozicione stranke prve napravile sporazum o saradnji, to je način koji je pravi način – zajednička borba protiv ovoga što se dešava“, rekao je on.

Djilas je ponovio da deo opozicije radi na ujedinjenu i da se tokom naredne nedelje očekuje dogovor o tome da li će izaći na predstojeće izbore na proleće i kako.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.