Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đilas o (ne)saradnji sa Jeremićevom strankom i "slučaju Jovanović" - | K-013 Portal

Đilas o (ne)saradnji sa Jeremićevom strankom i "slučaju Jovanović"

Đilas, Dragan Đilas, Stranka slobode i pravde, SSP

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas nastavak saradnje u udruženoj opoziciji dovodi u vezu i sa "slučajem Jovanović", te ističe da je ona moguća kada se na zajedničkim sastancima "raspravi" nekoliko stvari sa Narodnom strankom za koje kaže da su "zbunjujuće".

"Od izlaska iz odborničke grupe u Beogradu, preko izjave Vuka Jeremića da nema Udružene opozicije na lokalnom nivou, pa sve do činjenice da je pismo Udružene opozicije Srbije predsednicima svih evropskih parlamenata poslato sa stranačkog mejla dok su sve ostale organizacije i njihovi predsednici stavljeni u č", navodi Đilas u intervjuu "Nedeljniku".

Đilas kaže i da je Nikola Jovanović, doskorašnji potpredsednik Narodne stranke izjavama o Vuku Jeremiću, kao i o Mariniki Tepić koje su se pojavile na društvenim mrežama "sam sebe u ovom trenutku izbrisao sa političke scene".

On je tako odgovorio i na spekulacije da će Jovanović koji u poverljivom "kafanskom" razgovoru naziva Jeremića polu-Bošnjakom, a za Mariniku Tepić kaže da bi bila "ku..c na biciklu" da nije Stranke slobode i pravde, preći upravo u SSP.

"Šteta, bio je veliki borac protiv ove strašne beogradske vlasti i odličan predsednik odborničke grupe", rekao je Đilas.

On je dodao da je međutim potrebno "raščistiti" kako je došlo do "snimanja" predsednika odborničke grupe SzS Nikole Jovanovića.

"Neophodno je da saznamo ko se poslužio tim 'udbaškim' metodama, kako se čovek zove, da li je to uradio na svoju ruku ili ne, da li je predsednik jednog od odbora Narodne stranke. Ako jeste, da li je zbog tog dela izbačen iz stranke", navodi Đilas.

Kako je zaključio, kada se to bude desilo, saradnja je moguća, a do tada ne.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.