Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đilas: Opozicija koja sarađuje će zajedno doneti odluku o izborima - | K-013 Portal

Đilas: Opozicija koja sarađuje će zajedno doneti odluku o izborima

dragan djilas, ssp, stranka slobode i pavde

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas izjavio je danas u Užicu da će opozicione stranke koje intenzivno saradjuje odluku o učešću na predstojećim izborima doneti zajedno.

Djilas je rekao novinarima da se to odnosi na SSP, Demokratsku stranku (DS), Pokret slobodnih gradjana, Pokret za preokret i Narodnu stranku.

„Odluku o izlasku na izbore će saopštiti sve opozicione stranke koje intenzivno i zajedno saradjuju, smatramo da je to način na koji treba da se prema tome odnosimo“, rekao je on.

Dodao je, koliko mu je poznato, da DS ima tokom vikenda svoj Glavni odbor.

„Kada oni budu razgovarali unutar sebe i doneli njihov stav ( o izborima) onda ćemo svi zajedno sesti i doneti zajedničku odluku koju ćemo jako brzo saopštiti gradjanim“, rekao je Djilas.

On je rekao da će se budućnost Srbije odredjivati u narednih šest meseci, te naglasio da je važno je da medju onima koji su zaista odlučni da se ceo sistem i vlast promeni „postoji jedno ozbiljno jedinstvo“.

„Nažalost, svedoci smo potpunog raspada države, svedoci smo kriminalnih afera koje se svaki dan pojavljuju, sve nove i sve strašnije „, rekao je on.

Naveo je i da su, u poslednjih nekoliko dana, svi svedoci kampanje „u propagandnim glasilima Alekandra Vučića“ u vezi biše državne sekrete MUP – a Dijane Hrkalović.

Prema njegovim rečima, u toj kampanji, kako objašnjavaju, Hrkalovićeva je došla u MUP i za dve godine, uspela, da oformi sama klan Veljka Belivuka, da organizuje narko kartele, da organizuje prisluškivanje ppredsednika i njegove porodice.

Djilas je dodao i da to, po kampanji , niko iz države nije primitio, – ni predsednik, ni BIA, ni Vojno obaveštajna agencije, ni Vojno bezbednosta agencija.

„Dve su mogućnosti – prva je da je ta žena to sama radila i da svi oni toliko nesposobni i da su, kako što je predsednik Srbije rekao za svoje saradnike – kompletni idioti, a druga je da je sve to što je radjeno, sa svim tim ljudima, zajedno radila“, rekao je lider SSP.

Podsetio je da SSP nekoliko godina upozorava da je država povezana sa krminalom i da je, kako je naveo, vlast direktno spojena sa kriminalom.

Istakao je i da ni „Vučić, ni bilo ko od ljudi koji su danas vlast, više tu vlast ne može da vodi“.

„U narednih šest meseci intenziviraćemo našu borbu i verujem da ćemo za šest meseci napokon zatvoriti jedno strašno poglavlje u istoriji Srbije“, rekao je on.

Dodao je da će onda svi oni koji su pljačkali i maltretirali sugradjane i pretili im da će ostati bez posla ako ne glasaju za SNS odgovarati.

Djilas kao i funkcioneri SSP Borko Stefanović, Marinika Tepić i Dejan Bulatović su prethodno razgovarali sa gradjanima Užica.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS