Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DS: Bahatost vlasti i izvođača radova zaustavljena, pohvale komunalnoj inspekciji - | K-013 Portal

DS: Bahatost vlasti i izvođača radova zaustavljena, pohvale komunalnoj inspekciji

demokratska stranka, ds, demokratska stranka gradski odbor pancevo, rupa na strelistu

Obustavlјanje odnošenja građevinskog otpada i zatrpavanja čuvene „rupe“ na Strelištu od strane Komunalne inspekcije grada Pančeva je dokaz da odnošenje, deponovanje i uništavanje ovog prirodnog dobra je vršeno bez dozvole, saopšteno je iz Gradskog odbora Demokratske stranke Pančevo.

"Pravovremenom reakcijom Komunalne inspekcije, ali i nakon reakcije Demokratske stranke u ime građana koji su nam se obratili, sprečili smo izvođača radova „Inobačka“doo iz Novoga Sada čiji je evidentno podizvođač „Kutko“doo iz Pančeva kojeg je angažovao grad Pančevo.  

Demokratska stranka Pančevo pohvalјuje Komunalnu inspekciju grada Pančeva i u ime građanki i građana Pančeva zahteva da se protiv svih odgovornih pokrenu odgovarajući postupci, da im se izreknu odgovarajuće kazne i da se naloži istima da u sopstvenom trošku vrate „rupu“ u prvobitno stanje.

Dodajemo i to da je danas u popodnevnim časovima i pored naloga Komunalne inspekcije da je zabranjeno odvoženje i dalјe skladištenje građevinskog otpada i da se postojeći ukloni, bahati izvođaći radova su se oglušili o taj nalog i pokušali da poravnaju postojeći otpad i da isti prekriju zemlјom. Zahvalјujući okuplјenim građanima, Komunalna inspekcija je obaveštena i nakon par telefonskih poziva bager i kamioni „Kutko“ doo su počeli da odnose otpad koji su prethodnog dana dovezli.

Demokratska stranka Pančevo će nastaviti da prati dešavanja u „rupi“ na Strelištu i zajedno sa građankama i građanima će braniti ovo prirodno dobro, ali će se oštro suprotsaviti svakoj bahatosti i štetnim odlukama vlasti Srpske napredne stranke. Još jednom smo dokazali i pokazali vlasti Srpske napredne stranke u gradu Pančevu i njihovim izvođačima radova da u Pančevu se mora Zakon poštovati", navodi se u saopštenju.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.