DS Pančevo: Zauvek zaboraviti predlog da nacista ima ulicu u Pančevu -
ulica maks brose pancevo, demokratska tranka pancevo

DS Pančevo: Zauvek zaboraviti predlog da nacista ima ulicu u Pančevu

Gradski odbor Demokratske stranke Pančevo pozdravlja odluku da se sa današnje sednice Skupštine grada Pančeva povuče tačka dnevnog reda koja se odnosila na dodeljivanje ulice Maksu Broseu.

- Obrazloženje gradonačelnika Pančeva Aleksandra Stevanovića (SNS) da se povuče tačka dnevnog reda iz razloga neophodnosti preispitivanja odluke je krajnje neozbiljna, neodgovorna i licemerna.

O dodeljivanju ulice Maksu Broseu, čoveku koji je u domenu svojih mogućnosti, ovlašćenja i položaja odgovoran za najveće zločine u istoriji čovečanstva je gaženje po svim nevinim žrtvama koje su izgubile svoje živote i o tome se odluka ne preispituje već se trajno zaboravlja i kao mogućnost.

Demokratska stranka Pančevo ovim povodom nedvosmisleno poručuje gradonačelniku Pančeva Aleksandru Stevanoviću (SNS) kao i odbornicima vladajuće većine predvođene Srpskom naprednom strankom u Pančevu:

Poštovani gradonačelniče, poštovani odbornici, odluku o dodeli ulice Maksu Broseu ne treba preispitati, već zauvek zaboraviti na taj predlog, navodi se u saopštenju poslatom K-013 portalu.

(K-013)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti