Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DS zahteva smenu ministra policije Aleksandra Vulina - | K-013 Portal

DS zahteva smenu ministra policije Aleksandra Vulina

ds, demokratska stranka, aleksandar vulin

Povodom teškog nasilja koje je se dogodilo u Beogradu, Demokratska stranka zahteva hitnu smenu ministra policije Aleksandra Vulina.

"Srpska napredna stranka je još jednom dokazala da je nesposobna da kontroliše kriminal koji je sama stvorila i organizovala, a kamoli da vodi računa o bezbednosti građana ove duboko kriminalizovane države. Scene zastrašujućeg nasilja sa proslave titule Crvene zvezde jasna su poruka građanima Srbije da žive u državi u kojoj su jedino bezbedni Aleksandar Vučić i njegova kamarila na vlasti, dok su svi drugi građani ugroženi na svakom koraku, bez obzira da li su u popodnevnoj šetnji ili na porodičnoj večeri.

Ne postoje više naočare od 3000 dinara koje će stvoriti optičku iluziju da građani Srbije žive u ružičastoj realnosti. Divljanje naprednih nasilnih eskadrona koji su tetošeni i podsticani da do juče sa fantomkama ruše u Hercegovačkoj, a već danas tamo gde im se prohte,  jasan su dokaz koliko su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka kriminalizovali ovo društvo generišući nasilje koje se iz njihovih saopstenja prelilo na tribine stadiona, ulice i trgove Srbije.

Kako bismo zašitili živote građana i njihovu imovinu, a u cilju izgradnje narušenog ustavnog poretka, zahtevamo hitnu smenu ministra policije Aleksandra Vulina jer je nesposban da obavlja poslove iz svoje nadležnosti. Svakim danom provedenim na ovoj funkciji Aleksandar Vulin dodatno ugrožava ionako krhku i narušenu bezbednost građana Srbije", navodi se u saopštenju Demokratske stranke.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.