Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Građanski front pozvao sve gradove u Srbiji da naprave lanac „Buke protiv diktature“ - | K-013 Portal

Građanski front pozvao sve gradove u Srbiji da naprave lanac „Buke protiv diktature“

Asocijacija lokalnih političkih organizacija Građanski front pozvala je sve gradove u Srbiji da naprave lanac „Buke protiv diktature“, navodeći da su se juče takvom pozivu koji je krenuo iz Kosjerića, odazvali Požega, Užice i Valjevo, dok je Apatin pozvao Sombor.

Kako se navodi u današnjem saopštenju, Građanski front je „pokrenuo ovaj lanac kako bi se što više gradova uključilo u akciju ‘Bukom protiv diktature’, koju je pokrenula Inicijativa Ne davimo Beograd, u borbi za slobodnu i demokratsku Srbiju.

„Buka protiv diktature digla je prethodnih dana celu Srbiju na noge i to u trenutku kada su nam sem prozora i balkona drugi javni prostori zatvoreni zbog opasnosti od širenja zaraze. Ovih dana, pored prozora i balkona, gradjani prave buku i ispred svojih ulaza, zgrada i kuća“, navodi se u saopštenju.

Gradjanski front – Ne davimo Beograd, Lokalni front, Kritična masa Kula, Gradjanski front Vlasotince, Bez straha Apatin, Lokalni front Valjevo, Udruženi pokret slobodnih stanara Niš, Inicijativa za Požegu su inicijative i organizacije koje su pozvale na akciju „Bukom protiv diktature“ kojom gradjani pravljenjem buke u 20.05 sati iskazuju svoje nezadovoljstvo odlukama i merama vlasti u Srbiji.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS