Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Grbović (PSG): Zadržavanje Ponoša na granici je politički motivisano maltretiranje - | K-013 Portal

Grbović (PSG): Zadržavanje Ponoša na granici je politički motivisano maltretiranje

ztdravko ponos, granica, pavle grbovic

 Lider Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Pavle Grbović je ocenio danas kao „politički motivsano maltretiranje“ to što je opozicioni političar Zdravko Ponoš, prilikom ulaska u Srbiju, zadržan na prelazu Batrovci.

Grbović je u objavi na Tviteru zatražio i da to „sramno postupanje“ bude zaustavljeno.

„Zadržavanje Ponoša i njegove porodice na granici predstavlja čisto politički motivisano maltretiranje. Zaustavite to sramotno postupanje i sačuvajte i svoje i dostojanstvo Srbije“, napiso je on.

Ponoš, osnivač pokreta Srbija Centar (SRCE) i kandidat na ovogodišnjim predsedničkim izborima je oko 17.00 sati zadržan sa porodicom na graničnom prelazu Batrovci prilikom povratka u Srbiju.

Televizija N1 je objavila da mu je zabranjen ulazak u zemlju dok sa njim, kako mu je rečeno, razgovor ne obave pripadnici Bezbednosno informativne agencije (BIA).

Ponoš je za portal N1 rekao da su predali pasoše i saobraćajnu dozvolu, posle čega su mu pripadnici granične policije rekli da se parkira u stranu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.