Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Istraživanje: Za Vučića 35,7%, protiv njega 32,9% - | K-013 Portal

Istraživanje: Za Vučića 35,7%, protiv njega 32,9%

aleksandar vucic, protiv aleksandra vucica, glasanje, istrazivanje

Na sledećim izborima za Aleksandra Vučića, bez obzira ko je sa druge strane, glasaće 35,7 odsto građana, protiv njega je 32,9 odsto birača, dok 31,4 odsto glasača ne zna kako će se opredeliti ili neće izaći na izbore, pokazalo je istraživanje javnog mnjenja koje je poručila stranka Slobode i pravde Dragana Đilasa.

Lider SSP Dragan Đilas u više navrata izjavio je da se manipuliše istraživanjima koja mediji prenose i optužio “nezavisne eksperte” da svojim izjavama i analizama pomažu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

On je portalu Nova.rs prosledio istraživanje čiji je naručilac njegova stranka. Đilas nije želeo da nam otkrije ime agencije koja ga je uradila uz navode da bi zbog loših rezultata po Vučića mogla da trpi konsekvence.

Ovo istraživanje je rađeno u decembru, na uzorku od 1.200 ljudi, a kako pokazuju rezultati na sledećim izborima za lidera SNS Aleksandra Vučića, bez obzira na to ko je sa druge strane, glasaće 35,7 odsto građana.

U isto vreme, protiv Vučića, bez obzira ko je sa druge strane, glasaće 32,9 odsto birača, a 31,4 odsto ispitanika ne zna koga će zaokružiti na biračkom mestu ili će preskočiti izbore.

Detaljnije o ovom istraživanju prčitajte OVDE.

(Nova.rs)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.