Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jeremić čestitao Krivokapiću: Da odnosi Srbije i Crne Gore ponovo budu kakvi su istorijski uvek bili - | K-013 Portal

Jeremić čestitao Krivokapiću: Da odnosi Srbije i Crne Gore ponovo budu kakvi su istorijski uvek bili

zdravko krivokapic, vuk jeremic

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić čestitao je danas Zdravku Krivokapiću izbor za predsednika Vlade Crne Gore i poželeo mu uspeh u obavljanju te funkcije.

"Siguran sam da ćete, zajedno sa svojim saradnicima, dati veliki doprinos da odnosi naše dve države u budućnosti ponovo budu onakvi kakvi su istorijski uvek i bili. U negovanju tih veza uvek ćete imati ozbiljne, iskrene i posvećene partnere u Narodnoj stranci i meni lično", naveo je Jeremić u čestitki Krivokapiću.

Predsednik Narodne stranke je ocenio da je stupanjem Krikokapića na dužnost predsednika Vlade Crne Gore "potvrdjena volja gradjana te države koji su se na izborima jasno opredelili za stvaranje slobodnog i demokratskog društva, koje počiva na vladavini prava".

Glasovima 41 poslanika, danas je u Skupštini Crne Gore izabrana nova vlada na čijem je čelu Zdravko Krivokapić. Protiv izbora novog kabineta glasalo je 28 poslanika a jedan je bio uzdržan.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.