Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jeremić: Fer izbori nisu na vidiku, ali se i dalje uzdržavamo od radikalnih koraka - | K-013 Portal

Jeremić: Fer izbori nisu na vidiku, ali se i dalje uzdržavamo od radikalnih koraka

vuk jeremic, narodna stranka

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da fer i slobodni izbori nisu na vidiku, ali da „stvar još ne bi trebalo preseći, okrenuti glavu i preduzeti radikalne korake“, nego je potrebno sačuvati strpljenje i još jednom pokušati da se mirnim putem dodje do poboljšanja izbornih uslova, koliko god to danas izgledalo malo verovatno.

„Još nije došlo vreme da se preduzmu radikalni koraci, ali nije isključeno da će do toga morati da dodje. Narodna stranka još nije odlučila da li će izaći na izbore, ali bi u slučaju učestvovanja na izborima najsnažnija poruka gradjanima, kojima je svega preko glave, bila da opozicija nastupi jedinstveno“, rekao je Jeremić na konferenciji za novinare u Kragujevcu.

Jeremić je naveo da su mnogi iz opozicije razočarani ponudom evropskih posrednika, ali da on nije, jer na osnovu svog diplomatskog iskustva nije ni „gajio neka naročita očekivanja“, i dodao da će Predsedništvo Narodne stranke danas u Kragujevcu odlučiti o sledećim koracima u dijalogu.

Jeremić je predstavio novog poverenika Narodne stranke za Kragujevac, epidemiologa Predraga Delića, koji je na čelu kragujevačkog odbora nasledio Borisa Hermana.

Delić je rekao da preuzima veliku odgovornost i da „ima dobre polazne osnove i trasiran put“.

„Planiramo da nastavimo tim putem i da unapredimo rad Narodne stranke u Kragujevcu. Čekaju nas veliki izazovi, na prvom mestu predstojeći izbori, kao i razvijanje stranačke infrastrukture“, rekao je Delić.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.