Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jeremić: Ne odustajemo od bojkota, iako će nas to koštati - | K-013 Portal

Jeremić: Ne odustajemo od bojkota, iako će nas to koštati

parlamentarni izbori, izbori srbija, izbori 2020, vuk jeremic, najnovije vesti, narodna stranka, vesti iz srbije, politika

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić kaže da ne odustaje od obećanja o bojkotu izbora, uprkos tome što će ih ta odluka, kako je naveo, svakako koštati kao političku organizaciju.

On smatra da građani da na dan izbora, 21. juna, ostanu kod kuće iz dva razloga, a kaže da je prvi zdravstveni, jer i dalje postoji opasnost od zaraze korona virusom, a drugi, to što je svima unapred poznat rezultat izbora koji bilo čijim glasanje neće biti promenjen.

Jeremić je u Fejsbuk intervjuu za list „Danas“ naveo da je Narodna stranka donela odluku o bojkotu još u avgustu prošle godine i da posle toga više nije ni razmatrala to pitanje.

„Držanje date reči je suštinsko pitanje. U srpskoj politici je mnogo vode proteklo od kada je neko ispunio obećanje. Izgradnja kredibiliteta počinje sa tim“, rekao je Jeremić i dodao da su se oni koji su se opredelili za bojkot odrekli privilegije budžetske apaniže i on veruje da će to građani uzeti u obzir u budućnosti.

(tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.