Jovanović: EU dala prednost vlasti
stefan jovanovic, narodna stranka

Jovanović: EU dala prednost vlasti
montekristo 0507


Generalni sekretar Narodne stranke (NS) Stefan Jovanović izjavio je danas da je dokument evropskih posrednika u dijalogu o izbornim uslovima u Srbiji "veoma uopšten i bez konkretizacije", i da bi mogao da predstavlja osnov za napredak, ali i da ostane mrtvo slovo na papiru, saopšteno je iz NS.

"Evroparlamentarci su dali prednost vlasti u Srbiji, jer su prvo sa njom nedelju dana pregovarali o tom dokumentu, pa ga tek onda predstavili opoziciji, iako je bilo dogovoreno da učesnici u dijalogu budu ravnopravni i da dokument dobiju 1. septembra", rekao je Jovanović za Juronjuz (Euronews).

Jovanović je naveo da je Narodna stranka dokument dobila kasno sinoć i najavio da će se Predsedništvo te stranke o njemu izjasniti u petak, 10. septembra, kada će odlučiti da li će "davati amandmane i da li će dalje učestvovati u pregovorima".

Generalni sekretar Narodne stranke je dodao da je rok za izjašnjavanje o dokumentu 12. septembar, a da bi pregovori trebalo da budu nastavljeni 17. i 18. septembra.

"Predvidjeno je da dogovor o izbornim uslovima bude primenjivan šest meseci pre izbora, a ostaje da se vidi da li će tako i biti", rekao je Jovanović.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble