Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Lečić, Božović, Milojičić i Milosavljević isključeni iz DS - | K-013 Portal

Lečić, Božović, Milojičić i Milosavljević isključeni iz DS

Lečić, Božović, Milojičić i Milosavljević isključeni iz DS

Četiri funkcionera Demokratske stranke isključenja su danas iz članstva te partije zbog pokušaja preotimanja stranke i nedoličnog ponašanja.

Izvršni odbor DS odlučio je o tome u disciplinskom postupku koji je pokrenuo Etički odbor stranke, a isključeni su Radoslav Milojičić Kena, Slobodan Milosavljević, Balša Božović i Branislav Lečić.

Etički odbor pokrenuo je disciplinski postupak protiv četvorice funkcionera 9. jula, s obrazloženjem da su prekršili Statut i Etički kodeks Demokratske stranke i time naštetili njenom ugledu.

"Radoslav Milojičić Kena, Slobodan Milosavljević, Balša Božović i Branislav Lečić bili su organizatori pokušaja preotimanja stranke u Madlenijanumu 21. juna ove godine, kada su doveli privatno obezbeđenje na sednicu, blokirali ulaze u Madlenijanum i na kraju inicirali prekid zasedanja Glavnog odbora", navedeno je u saopštenju koje je medijima dostavila Informativna služba Demokratske stranke.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.