Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Lečić: Potureni predsednik je sposoban da uništi stranku do kraja - | K-013 Portal

Lečić: Potureni predsednik je sposoban da uništi stranku do kraja

Branislav Lečić, Lečić, DS, Demokratska stranka

Glumac Branislav Lečić izjavio je danas da je odluka o njegovom isključenju iz Demokratske stranke (DS) neregularna, jer su „oni većinski na Glavnom odboru u Madlenijanumu 21. juna raspustili Izvršni odbor“.

Stranka je u neregularnom stanju s te strane, sad imamo samo proces izbora koji je 26. septembra, (Zoran) Lutovac je u tehničkom mandatu. Javnost ne mogu te stvari da zanimaju na način na koji bi bio dostojan – nije u pitanju nikakva frakcija, s ove strane je cela DS, nasuprot ljudima koji su jedna manjina oko Lutovca, zajedno s veštački formiranom strankom, rekao je Lečić za N1.

Izvršni odbor Demokratske stranke odlučivao je o disciplinskom postupku koji je pokrenuo Etički odbor stranke i doneo odluku o isključenju Radoslava Milojičića Kene, Slobodana Milosavljevića, Balše Božovića i Branislava Lečića iz stranke.

Nažalost, ocenio je Lećić, Lutovac sa jednom ekipom saradnika oko sebe, koja je prepolovljena u odnosu na predsedništvo koje je imao, izigrava nekakav legalizam, koji je nepotkrepljen.

Prema Lečićevim rečima, „potureni predsednik je sposoban da uništi stranku do kraja, da je preda u ruke drugima, mislim da se radi o nekim iz opozicije“.

Neću da kažem to ime, ne želim da svedem stvar na lično, ovo je političko ponašanje. Kažem ljudima koji su nekada bili u vrhu stranke, koji su bili demokrate – mičite prste iz DS, ovo je naša kuća i mi ćemo se za nju izboriti kako treba, rekao je Lečić.

On je naveo i da Lutovac neće da snosi odgovornost za to što je učinio, a to je marginalizacija stranke, koja se nije čula dok je bila u Savezu za Srbiju.

(Fonet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA Zaplesimo Zajedno 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city