Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Marković (JS): Neizvesno je da li će SPS-JS biti deo buduće Vlade Srbije - | K-013 Portal

Marković (JS): Neizvesno je da li će SPS-JS biti deo buduće Vlade Srbije

dragan markovic palma

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je danas da je neizvesno da li će koalicija SPS-JS biti deo buduće Vlade Srbije. 

Marković je agenciji Beta kazao da još nije bilo razgovora o formiranju Vlade Srbije izmedju predstavnika Srpske napredne stranke (SNS) i koalicije SPS-JS koju predvodi Ivica Dačić. 

„Zbog neočekivanih problema na globalnom nivou izmedju Tajvana i Kine ili Sirije i pojasa Gaze, nama sada formiranje vlade nije prioritet. Ne zna se da li će SPS-JS biti deo buduće vlade, jer na globalne probleme ne možemo da gledamo kao nemi posmatrači“, rekao je Marković. 

Prema njegovim rečima, cilj koalicije SPS-JS nije borba za funkcije. 

„Mene samo interesuje da ministri koju budu izabrani imaju kvalitetnu radnu biografiju, da se ne desi da ako je neko bio ministar vera sada bude ministar poljoprivrede i slično. Resore u vladi moraju da vode stručni ljudi“, naglasio je Dragan Marković Palma.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.