Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milivojević: Nema pravde i kazne za nalogodavce ni posle tri godine od brutalnog napada u Kruševcu - | K-013 Portal

Milivojević: Nema pravde i kazne za nalogodavce ni posle tri godine od brutalnog napada u Kruševcu

srdjan milivojevic, ds, demokratska stranka

Predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke Srđan Milivojević podsetio je da se navršilo tri godine od pokušaja ubistva Borka Stefanovića i podmuklog napada na Bobana Jovanovića i ostale učesnike političke tribine u Kruševcu.

Ovaj skandalozan događaj, nezabeležen u Srbiji od 2000. godine, doveo je do otpočinjanja najdužih građanskih protesta, pod nazivom STOP krvavim košuljama, koji su trajali sve do početka pandemije.

Tri godine od ovog brutalnog napada, Srbija dočekuje sa ublaženom kaznom za napadače, koja je ispod zakonskog minimuma za ovako teško krivično delo i bez spoznaje ko su nalogodavci ovog zločinačkog nasilja. „Srbija je danas država kojom upravlja mafija i otrgnute bezbednosne službe kojima gazduju kriminalni klanovi. Noć u ovoj zemlji još uvek pada da bi nekog progutala, ne bi li pod okriljem sveopšte tame, režim nastavio sa svojim kriminalnim aktivnostima. Ipak, baklja slobode upaljena u Kruševcu posle ovog teškog zlodela, danas gori kao neugasli svetionik slobode, pokazujući put ka svitanju koje u mraku napredne Srbije priželjkuju svi slobodoljubivi građani ove napaćene i od strane mafije porobljene države,“ poručio je Srđan Milivojević.

Milivojević smatra da hrabrost Borka Stefanovića i Bobana Jovanovića nadahnjuje sve građane koji ne pristaju na krvavu svakodnevnicu, a da su njihove povrede samo još jedan ožiljak na licu slobode koja se vidi na prolećnom horizontu. I napadači i nalogodavci ovog sramnog napada moraju znati da sa slobodom nezaustavljivo dolazi i pravda, poručuje predsednik Izvršnog odbora demokrata.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.