Narodna stranka Pančevo: Dezinfikujte škole i vrtiće posle izbora -
narodna stranka pančevo, izbori 2020, najnovije vesti, pancevo, politika, škole i vrtići

Narodna stranka Pančevo: Dezinfikujte škole i vrtiće posle izboramontekristo 0507

Gradski odbor Narodne stranke Pančevo izdao je saopštenje u kome poziva nadležne da do suboe, 20. juna, javno objave plan po kom će se škole i posebno vrtići Pančevu dezinfikovati nakon izbora u nedelju 21. juna.

- Poznato je da će u više vrtića biti organizovana biračka mesta u nedelju kroz koja će tog dana proći više stotina ljudi.

Pošto su zakazani izbori na svim nivoima članovi biračkih odbora će objekte napustiti kasno u noć, a roditelji će dovoditi decu u te iste vrtiće samo nekoliko sati nakon toga.

Apelujemo na nadležne da pre otvaranja vrtića u ponedeljak ujutru dezinfikuju sve objekte koji su bili biračka mesta i da javno objave da će to uraditi kako ne bismo postali novo žarište Korona virusa.

Stoga apelujemo na nadležne da pre otvaranja vrtića u ponedeljak ujutru dezinfikuju sve objekte koji su bili biračka mesta i da javno objave da će to uraditi kako ne bismo postali novo žarište Korona virusa.

Pošto nemamo nikakvo poverenje da će se naš apel i uslišiti apelujemo na sve Pančevce da 21.06. ostanu u svojim domovima ili provedu dan u prirodi jer osim što za ove izbore ne postoje elementarni demokratski preduslovi izlazaskom na birališta može se potencijalno ugroziti sopstveno zdravlje i zdravlje naše dece, navodi se u saopštenju.

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

352X250

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti