Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Narodna stranka traži hitnu smenu rukovodstva JKP "Vodovod i kanalizacija" zbog isplate nepostojeće plate od 5 hiljada evra - | K-013 Portal

Narodna stranka traži hitnu smenu rukovodstva JKP "Vodovod i kanalizacija" zbog isplate nepostojeće plate od 5 hiljada evra

narodna stranka pancevo

Gradski odbor Narodne stranke Pančevo došao je do dokumentacije, a i javnost je prethodnih dana o tome obaveštena, da je rukovodstvo ovog preduzeća isplatilo zaradu laborantu za mesec jul u iznosu od preko 500.000 dinara.

"Jasno nam je da je ovaj režim ogrezao u korupciji, pa tako naravno "posluje" i gradska vlast, ali da u trenutku kada građani ne mogu sebi da priušte život dostojan čoveka i kada se utužuju zbog duga od 1000 dinara, neko zbog stranačke pripadnosti i pored nedolaska na posao dobije za nerad više od pola miliona dinara za mesed dana, je sramotno i skandalozno!

Narodna stranka zahteva hitnu smenu direktora i celog rukovodstva ovog preduzeća, kao i izjašnjavanje vodećih ljudi Grada Pančeva kao osnivača na ovu temu.

Takođe, pozivamo nadležne organe da ovu isplatu ispitaju i da se utvrde sve činjenice, odnosno da li postoje i indicije da ovo nije prvi slučaj "izvačenja para" gradjana i da novac nije isplaćen "samo" laborantu, nego da je, kao što se već dešavalo, došlo do podele ukradenog novca.

Kako saznajemo sličan ili gotovo isti sistem postoji i u ostalim gradskim firmama, što pokazuje i izveštaj o gibitku u JKP Higijena od 147,7 milona dinara. Narodna stranka obećava da će se nekon promene vlasti sve ove afere ispitati, da neće biti povlašćenih i da će svi koji su to zaslužili biti privedeni pravdi", navodi se u saopštenju.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.