Narodna stranka traži hitnu smenu rukovodstva JKP "Vodovod i kanalizacija" zbog isplate nepostojeće plate od 5 hiljada evra
narodna stranka pancevo

Narodna stranka traži hitnu smenu rukovodstva JKP "Vodovod i kanalizacija" zbog isplate nepostojeće plate od 5 hiljada evra
montekristo 0507


Gradski odbor Narodne stranke Pančevo došao je do dokumentacije, a i javnost je prethodnih dana o tome obaveštena, da je rukovodstvo ovog preduzeća isplatilo zaradu laborantu za mesec jul u iznosu od preko 500.000 dinara.

"Jasno nam je da je ovaj režim ogrezao u korupciji, pa tako naravno "posluje" i gradska vlast, ali da u trenutku kada građani ne mogu sebi da priušte život dostojan čoveka i kada se utužuju zbog duga od 1000 dinara, neko zbog stranačke pripadnosti i pored nedolaska na posao dobije za nerad više od pola miliona dinara za mesed dana, je sramotno i skandalozno!

Narodna stranka zahteva hitnu smenu direktora i celog rukovodstva ovog preduzeća, kao i izjašnjavanje vodećih ljudi Grada Pančeva kao osnivača na ovu temu.

Takođe, pozivamo nadležne organe da ovu isplatu ispitaju i da se utvrde sve činjenice, odnosno da li postoje i indicije da ovo nije prvi slučaj "izvačenja para" gradjana i da novac nije isplaćen "samo" laborantu, nego da je, kao što se već dešavalo, došlo do podele ukradenog novca.

Kako saznajemo sličan ili gotovo isti sistem postoji i u ostalim gradskim firmama, što pokazuje i izveštaj o gibitku u JKP Higijena od 147,7 milona dinara. Narodna stranka obećava da će se nekon promene vlasti sve ove afere ispitati, da neće biti povlašćenih i da će svi koji su to zaslužili biti privedeni pravdi", navodi se u saopštenju.

(K-013)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble