Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Novaković: Nećemo više toleristati uvrede lažnog doktora Siniše Malog - | K-013 Portal

Novaković: Nećemo više toleristati uvrede lažnog doktora Siniše Malog

bora novakovic, sinisa mali, interpelacija

Poslanik Narodne stranke Borislav Novaković izjavio je danas povodom inicijative za smenjivanje ministra finansija Siniše Malog da poslanici opozicije više neće tolerisati „uvrede i ružne diskvalifikacije“ koje im upućuje Mali.

„To više nećemo trpeti, jer mi u skupštini nismo privatno. Sve opozicione grupacije zastupljene u parlamentu osvojile su više od milion glasova i Mali ne pokazuje svoj prezir i nipodaštavanje prema nama personalno, nego prema više od milion gradjana koji su za nas glasali“, rekao je Novaković u skupštini Srbije na konferenciji za novinare opozicionih poslanika.

Novaković je istakao da posao Ane Brnabić kao predsednice vlade Srbije i posao Siniše Malog kao potpredsednika vlade i ministra za finansije jeste da jezikom činjenica i argumenata demonstriraju kompetentnost, a ne demagogiju.

„Njihov posao je da precizno pokažu da je na njihovoj strani više argumenata i da ti argumenti imaju veću težinu od onoga što predlaže opozicija. Pošto ne demonstriraju kompetentnost nego demagogiju, pošto činjenice i argumenti nisu na njihovoj strani, oni posežu za uvredama“, zaključio je Novaković.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.