Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Obradović: Smeniti Krizni štab - | K-013 Portal

Obradović: Smeniti Krizni štab

Boško Obradović, Dveri, krizni štab

Naglo povećanje broja novozaraženih i umrlih od korona virusa direktna je posledica održavanja lažnih izbora u sred pandemije, ocenio je danas predsednik Dveri Boško Obradović i ukazao da je glavna mera za „spas naroda i države“ smena Kriznog štaba i prelazna, tehnička vlada stručnjaka koja bi vratila poverenje građana u institucije države.

Obradović je u pisanoj izjavi naveo da je odgovornost na aktuelnoj vlasti na čelu sa SNS i Aleksandrom Vučićem, kao i na Kriznom štabu koji je „ćutao i svojim ćutanjem podržao vlast u organizaciji zdravstveno rizičnih izbora“, zbog čega Krizni štab mora hitno da podnese ostavku.

Prema njegovim rečima, svi pokazatelji govore da je novi talas zaraze došao nakon popuštanja svih mera radi privida normalnosti da bi se na silu održali nedemokratski izbori.

„Naša vlast je na kraju proslavljala lažnu pobedu na izborima na ‘korona žurci’ u zatvorenoj prostoriji u centrali SNS u Beogradu bez ikakvih zaštitnih sredstava i mera fizičkog distanciranja, što je koštalo zaraze više visokih državnih funkcionera, dok je javnosti nepoznato zdravstveno stanje predsednika SNS i još nekoliko njegovih najbližih saradnika“, naveo je Obradović.

On je istakao da će žrtve takvog neodgovornog ponašanja vlasti biće svi građani Srbije, navodeći da se „država raspala na naše oči“.

„Sada imamo obavezu da odbranimo državu i zdravlje građana od vlastodržaca koji su spremni sve da žrtvuje zarad očuvanja vlasti po svaku cenu“, rekao je Obradović.

(Fonet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA Zaplesimo Zajedno 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city