Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Obradović: Vučić je generator mržnje - | K-013 Portal

Obradović: Vučić je generator mržnje

aleksandar vucic, bosko obradovic, dveri

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović optužio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je generator mržnje, podela, sukoba i građanskih tenzija u Srbiji, a da su se svi ostali "upecali" i uzeli učešća u tome, saopšteno je danas iz te partije.

Dosta je sa tim. Dosta i građanskog rata i rasprodaje Srbije, dosta zagađenja životne sredine, dosta podrške investitorima koji eksploatišu ne samo naše resurse već uništavaju i naše zdravlje i našu prirodu, upozorio je Obradović u otvorenom pismu Vučiću povodom njegove izjave o kompaniji "Rio Tinto".

Tvrdeći da je sve što je Vučić u sredu na konferenciji za novinare izjavio o kompaniji "Rio Tinto" apsolutna laž, Obradović ke konstatovao da je poznato da je lider Srpske napredne stranke sklon lažnim predizbornim obećanjima, ali da je je izgovaranje neistina izgleda sada postala Vučićeva svakodnevica.

Kako je objasnio, na namešteno pitanje novinara, a dokaz da je "namešteno" je da je već imao pripremljene podatke kod sebe, o ekološkom protestu protiv otvaranja novog rudnika u Loznic, Vučić je rekaso da vlast nema nikakve veze sa "Rio Tinto", izričito tvrdeći sledeće da vlada nikad nije donela nikakvu odluku o tome.

Ovo što ste rekli je apsolutna laž i to je lako dokazivo kratkim pretraživanjem izvora na Internetu koji govore o više sastanaka i dogovora Vas lično i Vaših najbližih saradnika sa predstavnicima te strane kompanije koja je po zlu čuvena u svetskim krugovima. Tako ste vi lično 23. januara 2019. godine u Davosu zamolili predstavnike britansko-australijske kompanije 'Rio Tinto' da "nastave i ubrzaju radove, jer je to od ogromnog značaja za zemlju, precizirao je Obradović.

(FoNet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.