Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Oslobodjenje: Vučić spreman da proda i RS zbog opstanka na vlasti - | K-013 Portal

Oslobodjenje: Vučić spreman da proda i RS zbog opstanka na vlasti

mladjan djordjevic, pokret oslobodjenje

Predsednik Pokreta "Oslobodjenje" Mladjan Djordjević ocenio je danas, povodom sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa novim visokim predstavnikom za BiH Kristijanom Šmitom, da će posle Kosova i Metohije na red doći i Republika Srpska i da je Vučić spreman da proda sve zarad opstanka na vlasti.

"Dok pompezno najavljuje Dan srpskog jedinstva, Vučić prima nemačkog političara kog Republika Srpska ne priznaje za visokog predstavnika jer je izabran ilegalno, bez redovne procedure i odobrenja Saveta bezbednosti UN", naveo je Djordjević i upitao da li će taj Vučićev potez ugroziti i odnose sa Rusijom, s obzirom da Šmita ne priznaje ni Moskva.

Djordjević je dodao da Vučić "prodaje" Republiku Srpsku i Rusiju kao ustupak Angeli Merkel, za koju je ocenio da je glavni promoter nezavisnog Kosova i ukidanja Republike Srpske, iako ona "odlazi u penziju za deset dana".

"Gde je sada takozvana patriotska opozicija koja je zbog Republike Srpske nedavno dolazila kod Vučića na kanabe u Vilu Mir. Od takozvane demokratske opozicije smo navikli da ćuti kao zalivena na nacionalna pitanja, ali gde su DSS, Dveri, Dosta je bilo i ostali veliki borci za Srbe iz Vile Mir", upitao je lider "Oslobodjenja".

On je pitao i srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika da li će da ćuti zbog Vučićevog sastanka sa Šmitom.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.