Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevci sprečili postavljanje razglasa na krovu zgrade, među nezvanim gostima i gradska menadžerka - | K-013 Portal

Pančevci sprečili postavljanje razglasa na krovu zgrade, među nezvanim gostima i gradska menadžerka

Stanari zgrade u Ulici Oslobođenja u Pančevu, spremno su, poput građana na Dorćolu, dočekali grupu aktivista SNS, među kojima je bila i gradski menadžer grada Pančeva, Maja Vitman, i odbranili su svoju zgradu od upada nezvanih gostiju, prenosi portal Nova.rs.

Kao odgovor na lupanje šerpama i bunt građana, grupa aktivista vladajuće stranke već nekoliko dana nelegalno upadaju na krovove zgrada, odakle puštaju poruke mržnje upućene lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu. 

Grupa nepoznatih ljudi došla je u njihovu zgradu u vreme policijskog časa i hteli su da postave razglas na krov zgrade, piše Nova.rs.

Međutim, dosetljive komšije, uspele su da promene bravu na krovu, i da im ne dozvole ulaz.

U zgradu su se “infiltrirali” preko jednog od ljudi, koji ih je pozvao da dođu kod njega, i odakle su hteli da uzmu struju za ozvučenje. Međutim, i pored pokušaja da razvale bravu, koju su stanari zamenili, ostali su uskraćeni za ovaj krov.

Stanari su “svojim telima” branili vlastitu zgradu, a borba je trajala oko sat i po. Nakon toga, žene sakrivene ispod marama, i muškarci bez skrivanja, izašli su iz zgrade i pobegli.

(Nova.rs)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.