Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pokret Slobodna Srbija: Nema mesta za preletače - | K-013 Portal

Pokret Slobodna Srbija: Nema mesta za preletače

pokret slobodna srbija

Pokret Slobodna Srbija je doneo odluku da niko od funkcionera aktuelne vlasti, kao ni vodećih članova političkih organizacija, kojima je Srpska napredna stranka skupljala potpise na lažiranim izborima, ne može postati član Pokreta Slobodna Srbija, saopšteno je večeras.

Pokret Slobodna Srbija nikome neće dozvoliti da opere biografiju, kako onim članovima SNS koji su činili krivična dela, tako ni lažnoj opoziciji. Stoga pozivamo sve one opozicione partije i pokrete, kojima Aleksandar Vučić nije skupljao potpise, da se pridruze pozivu Pokreta Slobodna Srbija i ne dozvole da razni preletači, radi svojih malih ličnih interesa, kompromituju borbu ogromnog broja časnih opozicionih političara za slobodnu i demokratsku Srbiju, navodi se u saopštenju tog pokreta.

Pokret je pozvao ostale organizacije „istinske i nekompromitovane opozicije, da donesu istu odluku i time pokažu građanima Srbije da će ih zaštititi od prevare i pokušaja ponovne instalacije u narednu vlast onih, kojima su lični i partijski interesi iznad interesa svih građana Srbije“.

(FoNet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.