Potpredsednik SSP pozvao ministra poljoprivrede Srbije da radi svoj posao
dejan bulatovic, ssp, stranka slobode i pravde

Potpredsednik SSP pozvao ministra poljoprivrede Srbije da radi svoj posao
montekristo 0507


Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dejan Bulatović stigao je danas na Suvu planinu sa cisternom za vodu i optužio ministra poljoprivrede Srbije Branislava Nedimovića da svoje radno vreme posvećuje stranačkoj propagandi, dok za poljoprivredu ne mari.

„Poslednji primer te nebrige ogleda se u tragičnoj situaciji na Suvoj planini, gde već danima krdo od 800 krava i 200 divljih konja nema gde da se napoji, jer je jedini izvor potpuno presušio. Reke su u cevima, a životinje bez vode“, rekao je predsednik odbora SSP za poljoprivredu Bulatović, prilikom posete Suvoj planini, prenela je ta stranka.

Kako je Bulatović upozorio, „okolna sela takođe muče muku sa pijaćom vodom koje nema ni za osnovne potrebe, a kamoli da se napoji stoka“.

„Hitno zahtevamo od nadležnih da reše problem vodosnabdevanja u ovom kraju, kako se ne bi nanela šteta stočnom fondu Suve planine veća nego što već jeste. Ove životinje su naše blago. Stočarstvo u Srbiji je ionako već na izmaku snage i poslednje što se smelo dozvoliti jeste da ovolika stoka nema gde da se napoji. Zadnji je trenutak da se ministar poljoprivrede trgne iz dubokog sna u kome provodi već drugi mandat“, naglasio je Bulatović.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble