Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rakić: SNS izazvala incident kako se ne bi saznale njene veze s Belivukom - | K-013 Portal

Rakić: SNS izazvala incident kako se ne bi saznale njene veze s Belivukom

dragana rakic, ds, demokratska stranka

Zamenica predsednika Demokratske stranke (DS) Dragana Rakić ocenila je danas da je Srpska napredna stranka (SNS) izazvala incident na konferenciji za novinare zamenice predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić u Pančevu da se ne bi otkrile veze SNS i kriminalne grupe koju predvodi uhapšeni Veljko Belivuk.

Tokom konferencije za novinare na kojoj su iznete tvrdnje o vezama SNS i Veljka Belivuka, došlo je do svadje simpatizera SNS i opozicije, a u jednom trenutku na Tepić je bačena živa kokoška.

"Važno je da budemo hrabri i da pokažemo solidarnost. U tom smislu, ni Mariniku, ni bilo koju drugu ženu ili muškarca koji misle svojom glavom, jurišnici SNS-a sigurno neće ućutkati jer danas niko nije sam u borbi protiv režima koji pokušava da prisvoji i da otme državu Srbiju od gradjana", kazala je Rakić u pisanoj izjavi.

Ocenila je da će se "kad-tad saznati" za koga je Veljko Belivuk radio i da će odgovarati pred zakonom svi koji su kršili zakon i oni koji su štitili kriminalce

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.