Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SPS Pančevo: Pančevcima Beograd daleka destinacija - | K-013 Portal

SPS Pančevo: Pančevcima Beograd daleka destinacija

pancevo, beograd, sps, sps pancevo, izbori 2020, lokalni izbori, politika, najnovije vesti, prevoz pancevo beograd

Izborni štab SPS Pančeva u toku predizborne kampanje za novi saziv gradske skupštine, na predizbornim skupovima ukazuje na situaciju u transportu putnika prema Beogradu.

" Iz godine u godinu građani su svedoci sve većih redukcija u gradskom i prigradskom saobraćaju, što u velikoj meri otežava svakodnevni život. Poseban akcenat se stavlja na železničku infrastrukturu.

I pored rekonstruisane dvokolosečne pruge do Beograda, železnički saobraćaj gotovo da je sveden na simboličan broj polazaka vozova, što izaziva gnev i nezadovoljstvo velikog broja radnika, studenata, učenika i svekolikog građanstva sa obe strane Dunava.

Socijalisti Pančeva podsećaju građane da u vreme kada su činili vlast u najtežim vremenima devedesetih godina, a posebno posle NATO bombardovanja, da su najpre izgradili autoput Beograd-Pančevo i doveli Beovoz do Vojlovice sa dovoljnim brojem polazaka vozova. To su uradili socijalisti! Danas, samo žal i sećanje.

I pored brojnih građanskih inicijativa da se javni gradski prevoz poboljša i unapredi, pa je Pančevcima put do Beograda, iako ih deli tek 20 kilometara daleka destinacija.

Očigledno je došlo vreme da socijalisti preuzmu „vruć krompir“ u ruke.

Mi to umemo i znamo", navodi se u saopštenju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.