Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SRS: Gde je kartica TRI PLUS za decu Pančeva? - | K-013 Portal

SRS: Gde je kartica TRI PLUS za decu Pančeva?

srs, Srpska radikalna stranka, kartica Tri plus, pancevo, izbori, najnovije vesti, politika

Program “Tri plus” koji zapravo predstavlja podršku porodicama sa troje i više dece, uveliko je vest ovih dana kako u Beogradu, tako u još nekim opštinama i gradovima Srbije. U toj lepezi privilegovanih ili odabranih, grad Pančevo je po nekoj navici, diktatu, ili idolentnom odnosu lokalne vlasti izuzet iz ovog programa.

"Neću preterano, da govorim ko je i kakve benefite i pogodnosti nudi roditeljima ista kartica, već ću kao majka petoro dece, izraziti apel u svoje ime, ali i u ime svih majki sa više dece, da naš grad uzme isto učešće u prihvatanju programa i da u ravnopravnoj trci budemo obuhvaćeni ovim programom u koji su uključeni mnogi, širom naše zemlje" - rekla je Jasmina Milosavljević, kandidat Srpske radikalne stranke za odbornika u Skupštini Grada Pančeva.

Srpska radikalna stranka smatra da je takva diskriminacija nedopustiva i svim snagama ćemo se zalagati za socijalno odgovornu politiku i zaštitu trudnica, porodilja, višečlanih porodica i socijalno ugroženih društvenih slojeva.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.