Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SSP: Napad na portal KRIK najmorbidniji do sada, da reaguje tužilaštvo - | K-013 Portal

SSP: Napad na portal KRIK najmorbidniji do sada, da reaguje tužilaštvo

ssp, stranka slobode i pravde

Današnji napad Vučićevih tabloida na portal KRIK najmorbidniji je do sada. U pokušaju da već nedeljama neutrališe svoju odgovornost u stvaranju kriminalnog Belivuk klana, trbuhozborci režima otišli su toliko daleko da sada grupu istraživačkih novinara KRIK-a direktno optužuju za saradnju sa Vučićevim pretorijancima iz Belivuk klana, ocenila je danas Stranka slobode i pravde.

SSP je zatražio od tužilaštva momentalno procesuiranje glavnih urednika tabloida koji su, kako dodaju, „svesno i sa namerom svojim lažnim objavama ugrozili novinare KRIK-a, kao i hitnu reakciju Misije Odihr-a u Srbiji dok ne bude prekasno“.

SSP dodaje da smo upravo zahvaljući beskompromisnim novinarima KRIK-a saznavali smo kako je režim pravio i štitio Belivukove kriminalce.

„I upravo zahvaljujući dugogodišnjim istraživanjima i objavama KRIK-a, Vučić i njegovi saradnici nisu uspeli da sakriju svoju spregu sa ovim ubicama i narkodilerima. U nameri da sve ove činjenice prikrije od najšire javnosti, Vučićevi izvršioci neformalnog ministarstva propagande, u dobro poznatom maniru da od dželata prave žrtvu, ovog puta prevazišli su sve granice i direktno ugrozili bezbednost novinara KRIK-a“, ističe SSP u saopštenju.

(Danas)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.