Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stefanović: Podneću tužbe protiv medija koji me predstavljaju kao kriminalca - | K-013 Portal

Stefanović: Podneću tužbe protiv medija koji me predstavljaju kao kriminalca

nebojsa stefanovic

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je da će podneti tužbe protiv svih medija koji ga "bez ikakvih argumenata predstavljaju kao kriminalca i zaverenika koji je u dosluhu sa zločincima i ubicama.

"Stavljajući me u isti koš sa mafijom, kao one koji će ‘profitirati od uklanjanja Vučića’, autori i incijatori ovakvih bolesnih konstrukcija prešli su svaki prag normalnog i njihove bezumne napade shvatam kao napade na mene, moju porodicu i moju državu, tako da će i moji dalji odgovori i koraci biti takvi da zaštitim sve što mi je najsvetije", saopštio je Stefanović.

On je najavio da će tužbe podneti u ponedeljak i dodao da "istina mora da zaustavi ovu besprizornu hajku, koja nanosi štetu i dovodi u opasnost njegovu porodicu, ali u isto vreme teško narušava kredibilitet i ugled države".

Stefanović u saopštenju nije po imenu pomenuo osumnjičenog vođu kriminalnog klana, Veljka Belivuka, ali pojedini mediji bliski vlastima na naslovnim stranama izdanja za 23. jul objavili su navode da je Belivuk "radio" za Stefanovića i da ga je u iskazu tužilaštvu "branio", a "napao" predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ministar odbrane je povodom toga saopštio da ne bi bio iznenađen da su "ovakve monstruozne laži i napadi" došli od "Đilasovih medija".

"Ali da mediji koji podržavaju našeg predsednika i Vladu, znajući da uhapšeni ubica izgovara sve same laži, konstruišu neke njegove reči i mene povežu sa mafijom, to neću da dozvolim", napisao je Stefanović.

One je ponovio da sve što je "uhapšeni ubica" izgovorio "najcrnja laž - i kada je reč o predsedniku Vučiću i kada je reč o meni".

Stefanović tvrdi da prema njemu postoji lična netrpeljivost, pa čak, kako kaže, "mržnja od pojedinih interesnih grupa" u Srpskoj naprednoj stranci.

"Ako je ovo način da se to pokaže, onda su se prevarili, jer su prešli sve granice ljudskog rešavanja nesuglasica i problema. Ovo je tačka u kojoj se ugrožavaju moja deca, dužnost koju posvećeno obavljam, moja država i moj predsednik, a ja to neću da dozvolim i boriću se svom snagom protiv toga", rekao je ministar.

Veljko Belivuk, šef kriminalne grupe osumnjičen za više brutalnih likvidacija, u iskazu pred tužilaštvom je tvrdio da su mu predsednik Vučić i njegovi saradnici tražili različite usluge, što je objavio KRIK.

(N1)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.