Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stefanović: Režimski mediji kreiraju paralelnu ružičastu stvarnost - | K-013 Portal

Stefanović: Režimski mediji kreiraju paralelnu ružičastu stvarnost

Borko Stefanović, SSP, rezimski mediji

Režimski mediji u Srbiji kreiraju paralelnu stvarnost pričajući o putnoj infrastrukturi i auto-putevima, dok Šabac i dalje čeka na auto-put, izjavio je danas potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović prilikom obilaska šabačkog odbora stranke.

Prema saopštenju Stranke slobode i pravde, Stefanović je naglasio da predstavnici vlasti tvrde kako je prosečna plata 500 evra i zapitao je prisutne ko od njih zapravo ima toliku platu.

„Danas je Vučić sa Erdoganom i opet će mu obećati deo naše zemlje, neki posao bez tendera, opet će nas nuditi kao jeftinu radnu snagu. Na taj način Vučić ne gradi Srbiju već pomaže stranim bankama i stranim firmama. Na taj način on gradi prijateljstva za sebe i poslovne kombinacije za svoje kumove i partnere, a nasim ljudima je sve teže“, rekao je Stefanović.

Sa druge strane, kako je istakao, Stranka slobode i pravde ima plan za dobar život koji se zasniva na ulaganju u ljude.

„Mi imamo plan kako da zadržimo sve naše lekare i obezbedimo im početnu platu od 1.000 EUR. Umesto rasprodaje zemlje, prodaje svega što vredi i kredita kojim opterećujemo naše unuke, mi imamo jasan plan kako da ulaganjem u poljoprivredu, proizvodnju hrane, energetiku i IT-sektor podignemo životni standard i stvorimo uslove da svi naši ljudi žive od svog znanja i rada“, istakao je Borko Stefanović.

(Danas)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.