Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stefanović: Srbija propada od korupcije po kojoj smo šampioni u Evropi - | K-013 Portal

Stefanović: Srbija propada od korupcije po kojoj smo šampioni u Evropi

Borko Stefanović, Stefanović, SSP, Stranka slobode i pravde

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio je danas da Srbija "propada od korupcije po kojoj smo šampioni u Evropi, po nalazu instituta u Bazelu" i da nestaje "jer ljudi odavde beže trbuhom za kruhom, ali i mozgom za dostojanstvom".

Stefanović je nakon osnivanja Inicijativnog odbora SSSP u Rači Kragujevačkoj, posetio i selo Viševac i kod spomenika Voždu Karađorđu rekao da se on "borio za oslobođenje naroda od turskog ropstva i zuluma", a da "Aleksandar Vučić rasprodaje sve za šta su se naši preci borili i izborili i pretvara nas u koloniju", saopšteno je iz SSP.

"On prodaje naše reke, šume, prodaje zemlju po kojoj gazimo i od koje živimo. Naše ljude Vučić nudi kao jeftinu radnu snagu, a našim parama plaća da se fotografiše sa svetskim liderima, dok Srbija propada i nestaje", rekao je Stefanović.

On je naglasio kako "Stranka slobode i pravde ima plan za dobar život koji se zasniva na ulaganju u ljude".

"Potrebno je da podignemo plate zdravstvenim radnicima, jer ako to ne uradimo uskoro neće imati ko inekciju da nam da. Potrebno je da vratimo dostojanstvo prosvetarima kojima svakoga jutra u ruke predajemo najvrednine što imamo - našu decu. Potrebno je da srpskom seljaku damo subvencije i garantujemo otkupne cene da bi on mogao da nastavi da nas hrani", reko ej Stefanović.

On je ocenio da Srbija to može da uradi, ali kad prekine "lanac korupcije i besmislenih projekata koji služe samo da se bogate režimski ljudi, dok građani svakim danom žive sve lošije", navedeno je u saooptenju SSP.

(Fonet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.