Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stevanović: Nešto se krilo u brojevima obolelih - | K-013 Portal

Stevanović: Nešto se krilo u brojevima obolelih

Aleksandra Stevanović, SSP, Stranka slobode i pravde

Članica Predsedništva i Interanacionalni sekretar Stranke slobode i pravde (SSP) Ana Stevanović ukazala je danas na neslaganja oko broja umrlih i zaraženih tokom korone o kojima je govorio i epidemiolog dr Predrag Kon i ocenila kako je „očigledno da se tu nešto krilo“, postavljajući pitanje ko će za to odgovarati.

„Mi smo od početka govorili da podaci nisu tačni, da se zvanična statistika ne uklapa sa situacijom na terenu“, navodi se u saopštenju SSP, uz ocenu Ane Stevanović kako je „potpuno jasno da nas aktuelna vlast laže – od Kosova preko prosečne zarade do korone“.

„Od nas je samo gora Kolumbija, a vlast nas proglasila za šampione u borbi protiv korone. Više niko od članova Kriznog štaba nema nikakav kredibilitet, jer nas sve vreme lažu i tretiraju nas kao da smo maloumni. Pitanje je – Ko će odgovarati za sve ovo?“, istakla je u ona i podsetila da je SSP „podnela krivičnu prijavu protiv odgovornih, a još nema reakcije tužilaštva“. U saopštenju je najavljeno jda će Stranke slobode i pravde će u subotu 3. oktobra održati Skupštinu u Beogradu pod sloganom – „Imamo plan!“.

(Fonet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.