Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stojković (Moramo): Srbija se probudila i više neće stati - | K-013 Portal

Stojković (Moramo): Srbija se probudila i više neće stati

biljana stojkovic, koalicija moramo

Kandidat koalicije "Moramo" za predsednika Srbije Biljana Stojković poručila je u Leskovcu da se Srbija probudila i da više neće stati.

Ona navodi da će ako pobedi na izborima demontirati partijsku državu, jer ne može jedna partija ili još gore jedan čovek da upravlja životima svih građana.

"Mi smo čuli šta je Leskovac bio, leglo crvenih i crnih, kasnije, ali ovo što se danas vidi uopšte ne liči na tako nešto ovo je velika nada, ovo je probuđena energija, mi smo ovde svi zastupnici istih vrednosti", istakla je Stojković sinoć na predizbornoj konvenciji te koalicije u Leskovcu.

Po njenim rečima, cilj te koalicije je da građani povrate svoju moć i zbog toga moraju prilaziti svakom čoveku pojedinačno i objašnjavati šta se mora uraditi u narednih sedam dana, kao i da su ovi izbori jedna velika prilika za pobedu. Leskovački kandidat za narodnog poslanika ispred koalicije "Moramo" Nebojša Cakić ocenio je da u Srbiji postoji opozicioni potencijal, odnosno da je većina građana protiv ove vlasti.

"Svi protesti koji su se dešavali zadnjih par godina su bili pod parolom 'da ovi odu, da se oni prethodni ne vrate' i to je zaista ispravna teza i da građani žele ljude za koje vredi glasati i koji su sada u politici samo zbog opšteg interesa, a ne zbog svog pojedinačnog", rekao je Cakić.

Predsednik stranke "Zajedno za Srbiju" i bivši gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović istakao je da nisu problem ni Srpska napredna stranka ni njen predsednik Aleksandar Vučić, jer se već zna da su oni loši, i da građani sami moraju da učine nešto da bi bilo bolje.

"Moramo da živimo bolje, duže i to moramo zajedno i upravo tako smo mi ovu našu politiku postavili", rekao je Zelenović.

Ekološki aktivista i broj jedan na listi koalicije "Moramo Aleksandar Jovanović Ćuta rekao je da nemamo državu i pitao je prisutne da li će i dalje da trpe "ovo" u čemu žive.

"Ja neću, je ste li hteli promene, je ste li hteli nove ljude, evo imate te nove ljude", poručio je Ćuta, dodavši da ne sme više da se ćuti i trpi već da se izađe na izbore i glasa za Biljanu Stojković.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.