Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tadić: Pretnje me nisu iznenadile, stojim iza svake svoje odluke - | K-013 Portal

Tadić: Pretnje me nisu iznenadile, stojim iza svake svoje odluke

boris tadic, pretnje smrcu borisu tadicu

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas za N1 da ga pretnje nisu iznenadile jer sa pretnjama živi 15 godina, istakavši da stoji iza svake svoje odluke i da bi ih ponovio i danas.

Posle presude Ratku Mladiću, u Beogradu i Banjaluci osvanuli su grafiti i plakati sa pretnjama smrću bivšem predsedniku Srbije.

"Ja ne odustajem ni od jedne svoje odluke, ni saradnje sa Haškim tribunalom. Stojim iza svake svoje odluke, znao sam da ću to trpeti i u budućnosti i ničeg ne da se ne stidim, nego bih opet to uradio", rekao je Tadić i istakao da su njegove odluke bile poštovanje zakona Srbije.

"To je jedini način da se mi iscelimo kao narod, da se suočimo sa prošlošću, a to što se neki drugi u Bosni ili Hrvatskoj ne suočavaju sa prošlošću, to ne znači da mi treba da se ponašamo kao oni", kazao je Tadić.

Povodom izjave aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je Srbija zemlja u kojoj niko ne sme ni da strada ni da ispašta zbog toga što ima drugačiji politički stav ili mišljenje, Tadić je rekao da je to skaradno.

"Ovde se ne radi o drugačijem mišljenju, ovde se radi o bazičnom mišljenju, principima i vrednostima jednog društva. Radi se o različitom viđenju života, ne možete huškati ljude na ubistvo, jedne na druge, ne možete deliti društvo, jer to nas uvodi sve zajedno u potpunu katastrofu", istakao je Tadić.

(Fonet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.