Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tepić: „Palmi“ ima i u drugim gradovima, Jagodina je samo vrh ledenog brega - | K-013 Portal

Tepić: „Palmi“ ima i u drugim gradovima, Jagodina je samo vrh ledenog brega

dragan markovic palma, pedofilija u jagodini, marinika tepic, ssp, stranka slobode i pravde

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da joj se i iz drugih gradova javljaju da je obaveste o dešavanjima kao u "slučaju Palma" i ukazala je da je Jagodina, u kojoj je Dragan Marković Palma predsednik Skupštine opštine, samo "vrh ledenog brega".

„Ako sam spasla jednu devojčicu, jednu ženu, onda sam postigla uspeh. Neću se na tome zaustaviti, ali od tog dana kad sam iznela prva sazanja ništa više nije isto, naročito u vezi sa događajima koje je organizovao Dragan Marković – Palma ili planira da ih organizuje“, rekla je Tepić za novi broj Nedeljnika.

Na konstataciju da Marković govori da ga ona napada jer je hteo da iznese dokaze protiv predsednika SSP Dragana Đilasa, Tepić je odgovorila – „može Palma da priča šta hoće“.

„On je ucenjivao predstavnike vlasti nekoliko dana ranije. On ne treba meni da se brani. Ja njega i ne slušam više. Toliko imam iskaza i svedočenja da se jedino bavim njihovom zaštitom i da ovo pitanje isteram do kraja“, rekla je Tepić.

Kako je istakla, „rešila je da se ovom aferom bavi nakom one neprijatne dobrodošlice u Jagodini od pre dve nedelje, kada je došlo da prvog neposrednog kontakta sa osobom koja ima saznanja i svedočenja“.

„Čovek ne može mirno da spava sa tim saznanjem, i to ne samo zato što sam žena i što sam majka. Ovo je pitanje ljudskosti“, naglasila je Tepić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.