Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tepić: Skupština Srbije je slika i prilika debakla na održanim izborima - | K-013 Portal

Tepić: Skupština Srbije je slika i prilika debakla na održanim izborima

Marinika Tepić, tepic, ssp

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je u emisiji Studio N1 Live da je ono što se dešava u Skupštini Srbije "slika i prilika debakla na održanim izborima", kao i da će se predsednik Srbije Aleksandar Vučić "sakrivati iza žena koje će činiti novu Vladu Srbije"

"Jasno je da je ono što smo gledali u Skupštini i što se komentarisalo, slika i prilika debakla na takozvanim izborima. Ovo je presmešna slika takozvanog parlamenta. S druge strane, to je i opasna slika, jer ja da nisam gledala 'Utisak nedelje' ne bi ni znala da se poslanici režima u tolikoj svojoj moći, snazi i znanju i dalje raspravljaju sa nama koji uopšte ne sedimo u Skupštini", navodi Tepić.

Ona je kazala da je ono što je prikazano u parlamentu "prava slika iščašenosti", kao i da je izrečeno "veliki broj gluposti" od predstavnika vlasti.

Ona ukazuje da je i dalje je primetna još dublja podele u društvu i političkom životu, bez obzira na to što su "sami u parlamentu".

Govoreći o sastavu Vlade, ona je istakla da činjenica što je čini 50 odsto žena, samo govori o tome da se "Vučić sakrio iza njih, kao što je to pre izvesnog vremena uradio i Goran Vesić".

Tepić je navela da će Ana Brnabić "glumiti i pet fikusa ako treba, jer svaki dan na vlasti znači punjenje džepova njenog brata konkretno".

"Znači, imamo i bratiju Brnabić, nemamo samo bratiju Vučić i Kisić", naglasila je ona.

Komentarišući novi mandat ministarke Zorane Mihajlović, ona je rekla da je "u pitanju žena koja je saučestvovala u trovanju i ubijanju ljudi u Kostolcu, Požarevcu i celom tom okrugu".

Ona je govoreći o onima koji se nisu našli u novoj vlasti ocenila da "je priča o pojedinačnim rešenjima gubljenje vremena jer je potpuno svejedno šta će ko uraditi, zato što je svaki njihov dan na vlasti isključivo vezan za to da se obezbeđuje novac za partiju i bratiju".

"Darija Kisić Tepavčević ima 27 miliona razloga da bude na toj funkciji, kao i njen brat koji je dobio te divne pare radeći sa EPS i državnim preduzećima", kaže ona.

Ponovila je da direktor EPS Milorad Grčić mora da "leti" sa funkcije generalnog direktora "iz mnogo razloga".

"Elektroprivredni sistem je doveo do gubitaškog statusa. Imate kolaps EPS, državnog giganta. Zahvaljujući EPS smo preživeli i sankcije i bombardovanje, a EPS nije preživeo Grčića", napomenula je Tepić.

Ocenila je da će posledice toga biti poskupljenje struje, kao I da će radnici dobijati otkaze.

(FoNet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.