Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website U beogradskom naselju Mirijevo otvoreno dečije igralište u neposrednoj blizini divlje kanalizacije - | K-013 Portal

U beogradskom naselju Mirijevo otvoreno dečije igralište u neposrednoj blizini divlje kanalizacije

vid ninic, goran vesic

Gradski odbor Narodne stranke Beograd saopštio je danas da je zamenik gradonačelnika Goran Vesić u naselju Mirijevo otvorio dečije igralište u neposrednoj blizini divljeg kanalizacionog ispusta, pa deca ne mogu da se igraju zbog nepodnošljivog smrada koji se širi okolinom.

Pitam Vesića kome je pala na pamet ideja da na kanalizaciji gradi igralište, koje je otvoreno 24. oktobra? Igralište je napravljeno u Šejkinoj ulici u donjem delu Mirijevskog potoka, koji je pretvoren u nelegalni kanalizacioni ispust zbog nebrige gradske vlasti, a pre 20 godina mogla je da se pije voda iz tog potoka“, rekao je predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke Zvezdara Vid Ninić.

On je upozorio da se nepodnošljiv smrad od kanalizacije širi i u naselju Gornje Mirijevo, a da je kritično mesto i Zvezdarska šuma, koja je leglo prljavštine.

Ako nadležne službe nešto ne preduzmu, skupićemo se i blokiraćemo ulice. Šta će nam nacionalni stadioni ako ne možemo da izađemo iz kuće zbog smrada, najavio je Ninić.

(FoNet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.