Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Živković: Lažni razlozi za ukidanje vanrednog stanja - | K-013 Portal

Živković: Lažni razlozi za ukidanje vanrednog stanja

Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da je obrazloženje vlasti za ukidanje vanrednog stanja zbog toga što ima manje novozaraženih i preminulih od korona virusa laž, jer ih je bilo mnogo manje kada je ono uvedeno u martu.

Živković je, na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, rekao da je sigurno da će mnoge vanredne mere ostati i dalje na snazi, nakon ukidanja vanrednog stanja, osim policijskog sata, koji je trebalo ukinuti i ranije, a upitno je i da li ga je trebalo uvoditi.

Ostaju druge mere, nadam se da će svi građani paziti na sebe, jer je opasno da sebi dozvole da ih leče (Zlatibor) Lončar, (Aleksandar) Vučić), (Aleksandar) Vulin i ta ekipa, istakao je on.

Živković je pozvao Savez za Srbiju i one koji su mu bliski da još jednom razmisle o bojkotu izbora, jer "nijedan bojkot u istoriji čovečanstva nije uspeo".

Pozivam ih da još jednom, ubrzano, sa jasnim razumevanjem, razmisle šta znači odluka o bojkotu. Pozivam ih da do kraja nedelje neprijatno iznenadimo Vučića, da od ponedeljka ima opozicioni demokratski front i velike probleme, naglasio je on.

Živković je najavio da će rukovodstvo Nove stranke na sednici u nedelju doneti konačnu odluku o izlasku na izbore ili njihovom bojkotu.

(Fonet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS