Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Živković: Ne vidim problem da Šapčani i svi koji misle da mogu pobediti Vučića, izadju na izbore - | K-013 Portal

Živković: Ne vidim problem da Šapčani i svi koji misle da mogu pobediti Vučića, izadju na izbore

Živković: Ne vidim problem da Šapčani i svi koji misle da mogu pobediti Vučića, izadju na izbore

Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da ne vidi problem u tome da gradjani Šapca, Paraćina i „svi oni koji misle da mogu da pobede daljinske ispostave Aleksandra Vučića“, izadju na predstojeće lokalne izbore.

Obraćajući se novinarima u Skupštini Srbije, Živković je rekao da Šabac, i danas kao i pre više od 200 godina u boju na Mišaru, ima pravo da se zaštiti od „novih kabadahija, sultana ili autokrata“.

„Ne vidim problem da Šapčani, Paraćinci i svi koji misle da mogu da pobede prljave daljinske ispostave Vučića, izadju na izbore. Znam da 1996. i 2020. godine nisu iste ali princip da bežanjem ne možete da pobedite, može uvek da se pokaže, i 1996. i 2020. godine“, kazao je lider Nove stranke.

Naveo je da stranka još nije donela odluku o izlasku na izbore ali i dodao da je „očigledno“ da je atmosfera u Novoj takva da su bliži odluci o učešću na izborima.

„Bliži smo odluci o izlasku ne zato što mislimo da su izborni uslovi dobri ili da su bolji nego što su bili pre tri meseca već zato što je to jedini način da se pobedi zlo“, rekao je Živković.

(Beta, foto: Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.