Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BONUS SVAKOG DANA? MOŽE! Instaliraj Meridian mobilnu aplikaciju - Najjači bonus dobijaš u Meridianu - | K-013 Portal
meridian kladionica, bonus za kladjenje

BONUS SVAKOG DANA? MOŽE! Instaliraj Meridian mobilnu aplikaciju - Najjači bonus dobijaš u MeridianuZa TOP BONUS tu je TOP APLIKACIJA – instaliraj Meridian mobilnu aplikaciju i počni da igraš tikete bez stresa, jer ovde nikada nećeš biti na gubitku!

Meridian se trudi da iznova iznenađuje svoje verne korisnike I zato je sada uvedena opcija koja će vam olakšati igru!

Da uvek budeš na dobitku tu je Meridian mobilna aplikacija koja ti donosi 5% BONUSA na nedobitne tikete i to – svakoga dana!

Sve što je potrebno da uradiš je da ukoliko još uvek nemaš otvoren korisnički nalog učiniš to već danas jer tom prilikom dobijaš 1.000 RSD bonusa bez uslova, a onda svoje tikete odigraj preko Meridian aplikacije i za dobitak više ne moraš da brines!

Prošao tiket ili ne, obrni, okreni –  keš će se naći na tvom bonus računu jer Meridian časti i ukoliko ti nije dan! Naime, svakoga dana poklanjamo ti 5% bonusa od uloga za gubitne tikete odigrane isključivo putem Android ili iOS aplikacije.

Računica je jasna, a asistencija Meridiana nikad bolja. Tvoj zadatak je samo da zatreseš mrežu zagarantovanih dobitaka!

Kako tačno funkcioniše promocija 5% bonusa za nedobitne tikete?

Važno je da znaš da u promociji učestvuju isključivo tiketi odigrani putem Meridianbet Android, iOS ili Huawei aplikacije.

Pored toga što je potrebno da budu uplaćeni i rezultovani istog dana, tiketi koji stiču pravo na 5% bonusa, takođe, treba da ispunjavaju i sledeće uslove:

  • Minimalna uplata – 100 RSD
  • Minimalna kvota po paru – 1.35
  • Minimalan broj parova – 4

Bonus se uplaćuje automatski, na račun igrača, sledećeg dana do 14 časova.

Budi uvek na dobitku – Meridian lepa strana života

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.